جلسه پایش و نقد و بررسی برنامه تلویزیونی رویش با حضور علیمیرزایی، مدیرکل دفتر شبکه دانش و رسانههای ترویجی، علمداری، سرپرست گروه مهارتهای تخصصی شبکه آموزش سیما؛ خاکی، مدیر امور مالی شبکه آموزش؛ سپهرین، تهیهکننده برنامه رویش و ساروقی، مسئول گروه رادیو و تلویزیونی جهاد، در 20 اسفند ۱۴۰۳ تشکیل شد.
خاکی، مدیر امور مالی شبکه آموزش؛ با اشاره به لزوم رعایت قوانین تبلیغات و محدویتهای اداره بازرگانی، درخصوص پیگیری مطالبات دفتر شبکه دانش و رسانههای ترویجی از جمله در اصلاح تیتراژ پایان، پخش زیرنویس و ارتباط پیامکی قول مساعد و همکاری دادند.
مدیر کل دفتر شبکه دانش و رسانههای ترویجی با تأکید بر لزوم عملیاتیسازی و بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای قانونی با هدف توسعه هرچه بیشتر همکاریهای میان دو دستگاه برای تدارک خدمات رسانههای آموزشی و ترویجی کشاورزی به جامعه بهرهبرداران، از حمایتهای شبکه آموزش برای تولید و پخش فصل جدید برنامه رویش قدردانی نمود.
درخواست برای حذف برخی محدودیتهای اداره بازرگانی در تولید برنامهها، درج عنوان سازمان و معاونت در تیتراژ پایانی، اختصاص یک بانک اختصاصی برای پخش حدود 60 عنوان برنامه آموزشی ـ ترویجی از قبل تهیه شده؛ اعم از مستقل و یا در قالب یک جنگ هفتگی کشاورزی، فهرست عناوین برنامهها در فاصله پنجم الی پانزدهم فروردین ماه 1404، درج زیرنویس اختصاصی کشاورزی هنگام پخش برنامه، کسب بازخورد از مخاطبان با معرفی سامانه پیامکی و در اختیار قراردادن نتایج ارزیابیهای سازمان صداوسیما از برنامه رویش، از دیگر درخواستهای وی بود.
سپهرین، تهیهکننده برنامه رویش نیز با اعلام آمادگی برای اصلاحات درخواستی، بر لزوم متنوعسازی برنامه با مواردی مثل سابقه و برنامههای خانوادگی تأکید کرد.
در پایان جلسه، علمداری، مدیر گروه کشاورزی شبکه آموزش؛ با اشاره به پویایی برنامههای زنده و افزایش آمار مخاطبان، اعلام کرد برای پخش پیامکها و مسابقات در برنامههای زنده مشکلی وجود ندارد، اما در برنامههای تولیدی باید محدودیتها را در نظر گرفت. وی بر افزایش تنوع موضوعات برنامه و گنجاندن آموزش بهصورت غیرمستقیم برای جذابیت بیشتر تأکید کرد و خواستار ارائه طرح تولید فصل آینده و برنامه رویش توسط تهیهکننده شد.